O nama

Preduzeće DRVOMONT d.o.o. osnovano je u Kotoru 2003. godine, i osnovna djelatnost mu je bila prodaja grubih građevinskih materijala. Vođeni željom da svojim cijenjenim kupcima omogućimo da na jednom mjestu mogu kupiti sve što im je potrebno za izgradnju, adaptaciju ili uređenje svoga doma, preduzeće širi svoj asortiman tako da se danas u prodajnom portfoliju DRVOMONT-a, pored grubih građevinskih materijala nalazi keramika i kupatilski namještaj, elektro i vodovodno-kanalizacioni materijal, termo i hidro izolacije, ručni i električni alati, šrafovska roba, boje i lakovi, sve vrste podnih obloga i vrata, baštenski program i drugo.

U naših 8 prodajnih centara možete naći preko 30 000 artikala renomiranih svjetskih proizvođača, od koji smo za većinu ekskluzivni uvoznici i distributeri za tržište Crne Gore. Profesionalno i ljubazno osoblje, moderno opremljen vozni park, garancija su da će vaši poslovi uz pomoć DRVOMONT-a biti završeni u predviđenom roku i na kvalitetan način.

U sklopu prodajnog centra u Radanovićima imamo pogon za rezanje i kantovanje iverice, pogon za obradu željeza, kao i mogućnost toniranja fasada i boja za zidove. Takođe vršimo usluge svih vrsta iskopa i ravnanja terena.

Preduzeće ima oko 120 stalno zaposlenih radnika.

Pređimo zajedno put OD TEMELJA DO USELJENJA!